Фросина Крушкаровска – Проектна асистентка

Фросина Крушкаровска е проектна асистентка и лице за односи со јавност
во Евротинк – Центар за европски стратегии. Моментално следи магистерски студии
по политики на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје. Дипломирала
на катедрaта
за Општа и компаративна книжевност при Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ и на
катедрата за Менаџмент при Економскиот
факултет во Скопје. Претходно работела како уредница и проектна координаторка
во книгоиздавателството Темплум и на онлајн медиумот Окно. 

Контакт:frosina.krushkarovska@eurothink.mk

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn