Ања Диздаревиќ – практикантка

Ања Диздаревиќ е практикантка во Евротинк- Центар за европски стратегии од април 2022. Таа е дипломиран политолог на Правниот Факултет „Јустинијан Први” при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј “во Скопје. Ања моментално следи  магистерски студии на истиот факултет од областа на меѓународните односи, европски интеграции и дипломатија.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn