LOADING

Type to search

Реакција на EВРОТИНК и Институт за демократија: Добра подготовка е половина успешна работа

Ние & Јавност Соопштенија

Реакција на EВРОТИНК и Институт за демократија: Добра подготовка е половина успешна работа

Share

EUROTHINK – Centre for European Strategies и Institute for Democracy ‘Societas Civilis’ Skopje сметаат дека е вистинско време Заменикот на претседателот на Владата и Secretariat for European Affairs да преземат одлучни чекори кон ревидирање на преговарачката структура и комплетирање на преговарачкиот тим и работните групи за подготовка на преговарачките позиции.

Tags:

Leave a Comment