LOADING

Type to search

ИТНИ РЕФОРМСКИ ПРОМАШУВАЊА (URGENT REFORM FAILS)

Публикации Работни програми

ИТНИ РЕФОРМСКИ ПРОМАШУВАЊА (URGENT REFORM FAILS)

Share

Осма година по ред Фондацијата отворено општество- Македонија (ФООМ) и Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО) подготвуваат компаративна анализа на извештаите на Европската комисија (ЕК) за Република Македонија односно на забелешките и проблемите нотирани од Европската комисија за периодот 2013-2016 година. Целта на оваа анализа е што појасно да се прикаже брзината со која Република Македонија се приближува – или се оддалечува – од Европската унија.

Tags:

Leave a Comment