LOADING

Type to search

СУШТИНСКА ФОРМАЛНОСТ ИЛИ ФОРМАЛНА СУШТИНА: ЕУ агендата во Програмата на Владата 2014-2018

Публикации

СУШТИНСКА ФОРМАЛНОСТ ИЛИ ФОРМАЛНА СУШТИНА: ЕУ агендата во Програмата на Владата 2014-2018

Share

Дваесет и втори извештај од следењето на процесот на пристапување на Македонија во ЕУ.

Tags:

Leave a Comment