LOADING

Type to search

Еден Совет, малку пари и многу, многу пријатели

Публикации

Еден Совет, малку пари и многу, многу пријатели

Share

Ако сите граѓани и политичките сили се согласни во едно – членството на Македонија во ЕУ; Ако здобивањето со статус на држава кандидат во декември 2005 година е признание за реформите кои ги преземавме како држава; Ако пристапувањето е процес на постојани реформи; Тогаш државата е подготвена за следниот чекор – преговори за пристапување.

Tags:

Leave a Comment