LOADING

Type to search

Подарокот од Бахус – Вино

Публикации

Подарокот од Бахус – Вино

Share

Европската унија како светски лидер во производството, консумацијата, извозот и увозот на вино. Развивање на економски одржлив процес за интегрирано управување со отпадот од винската индустрија: производство на природни производи со особено значење за здравјето и производството на органско ѓубриво.

Tags:

Leave a Comment